Închide

Adele a cerut, Spotify a executat: „Orice pentru tine”

Avatar
Adele Spotify

Sursă foto: American Songwriter

Timp de citire: < 1 minut

Cântăreaţa engleză Adele a convins Spotify să elimine butonul shuffle ca opţiune implicită în paginile albumelor, astfel ca piesele să fie redate în ordinea dorită de artist, potrivit Adevărul.

Adele a scris pe Twitter:

„Nu facem albume cu atâta grijă şi consideraţie în ceea ce priveşte lista pieselor fără un motiv. Arta noastră spune o poveste şi poveştile noastre ar trebui ascultate aşa cum am intenţionat. Mulţumesc, Spotify, pentru că ai ascultat”

Serviciul de streaming i-a răspuns:

„Orice pentru tine”.

Şi a eliminat opţiunea ca ascultătorii să amestece ordinea melodiilor pe paginile albumelor.

Simbolul shuffle – două săgeţi care se intersectează – apare încă la piese individuale de pe albume. Este în continuare posibil ca audiţia să înceapă cu orice melodie şi ca piesele să fie redate într-o ordine aleatorie.

Butonul shuffle apare în continuare şi în liste.

Albumul „30” al lui Adele a fost lansat vineri şi este primul al ei în decurs de şase ani. El este disponibil pe platformă încă de la lansare. Anterior, albumul „25” a putut fi doar cumpărat în format fizic şi descărcat atunci când a fost lansat, în noiembrie 2015.

A devenit albumul vândut cel mai rapid din istoria muzicii britanice, cu mai mult de 800.000 de copii în prima săptămână.

Abia în iunie 2016 a fost disponibil pentru streaming pe platforme ca Spotify, Apple Music şi Tidal.

scroll to top