Închide

Prime Video, primul mare serviciu de streaming video care lansează o aplicație pentru MacOS

Avatar
office, flowers, apple

Fotografie de Firmbee pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Prime Video este primul mare serviciu de streaming video care lansează o aplicaţie nativă pentru MacOS, sistemul de operare folosit de calculatoarele Apple, potrivit News.ro.

Amazon, gigantul american de e-commerce, lansează o aplicație nativă de MacOS pentru serviciul de streaming Prime Video, pe care abonaţii o pot folosi pentru a accesa producţiile incluse în abonament şi achiziţionarea individuală a altora.

Prime Video pentru MacOS arată şi oferă o funcţionalitate similară aplicaţiilor pentru celelalte platforme, astfel că utilizatorul nu trebuie să se obişnuiască cu o altă abordare.

La fel ca aplicaţiile de iOS, Android sau Windows, Prime Video pentru MacOS oferă opţiunea descărcării producţiilor pentru ca acestea să poată fi vizionate offline – o facilitate care nu există pe versiunea web prin care serviciul putea fi accesat până acum pe MacOS.

Utilizatorul are la dispoziţie opţiuni privind calitatea video, pe care le poate alege în funcţie de viteza conexiunii la internet. Pentru stream, Amazon estimează că într-o oră vor fi transferaţi aproximativ 5,8GB, în vreme ce setarea maximă de calitate pentru download transferă 2,9GB într-o oră, ceea ce înseamnă că, în acest caz, se foloseşte o compresie suplimentară.

Nu lipsesc nici celelalte funcţii care există pe alte platforme, precum profilurile pentru mai mulţi utilizatori şi suportul pentru Picture-in-Picture şi AirPlay.

Noua aplicaţie este deja disponibilă în magazinul oficial de conţinut pentru MacOS.

scroll to top