Închide

Brandul lui Kim Kardashian se extinde în Olanda. Urmează și alte piețe europene

Avatar
9e30f28df797afc88d687f5bccc20b033c19f4bf 16x9 X0y278w1080h608

campania de vară 2023 SKIMS, foto: Instagram

Timp de citire: < 1 minut

Marca americană de lenjerie intimă Skims intră pe piața din Olanda și va fi disponibilă în curând în magazinul De Bijenkorf.

Începând cu 26 februarie, brandul de lenjerie intimă al vedetei de reality-show și co-fondatoarei Kim Kardashian va fi disponibil în Rotterdam și Amsterdam, precum și în magazinul online al retailerului, a anunțat De Bijenkorf într-un interviu cu Kardashian, conform Fashion United.

În publicație, Kardashian a subliniat încântarea sa față de colaborarea cu un mare retailer de lux, clienții olandezi urmând să poată experimenta fizic pentru prima dată produsele Skims. “Știu că olandezii se vor îndrăgosti de produsele noastre și de calitatea pe care am creat-o”, a declarat co-fondatoarea.

Spațiul de vânzare va reflecta aspectul de bază al brandului Skims, cu logo-uri distinctive și marginile rotunjite caracteristice mărcii, a spus Kardashian. “Abia aștept ca clienții să se cufunde complet în lumea Skims”.

Skims merge înainte cu expansiunea sa europeană. După ce anul trecut a deschis un spațiu de vânzare în magazinul KaDeWe din Berlin, urmează alte locații în orașe europene precum Paris și Madrid.

scroll to top