Închide

Carrefour și PepsiCo au pus capăt conflictului care a avut loc în ultimele trei luni

Avatar
Pepsi Aqua Carpatica Copyright Contactati Info@afaceri.news

Copyright foto: contactati info@afaceri.news

Timp de citire: < 1 minut

Carrefour a pus capăt unui boicot de trei luni împotriva gigantului PepsiCo, permițând produsele unor mărci importante precum Pepsi, Doritos și Quaker să revină pe rafturile sale, potrivit Retail Detail.

Alexandre de Palmas, directorul general al Carrefour Franța, a confirmat vestea, postând o fotografie în care apare cu o sticlă de Pepsi și cu mesajul “Este o plăcere să revii la prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp”.

Detaliile acordului nu sunt publicate de părțile implicate, dar retailerul a confirmat înțelegerea pentru agenția de presă AFP.

La începutul lunii ianuarie, Carrefour a retras toate produsele PepsiCo de pe rafturile sale, oprind toate comenzile din cauza creșterilor de preț pe care le-a considerat ”innaceptabile”. Conflictul a avut un impact în toată Europa, întrucât Carrefour își desfășoară negocierile prin intermediul centrului său european de achiziții Eureca. Prin urmare, sfârșitul boicotului francez înseamnă, de asemenea, că produsele PepsiCo sunt din nou disponibile și în magazinele belgiene ale lanțului.

scroll to top