Închide

Cindy Crawford, Linda Evangelista și alte supermodele iconice, în centrul campaniei de relansare a brandului DKNY

Avatar
G Iii Leather Fashions Inc Dk Sp24 Wwd Campaign Launch Image (1)

foto: Donna Karan New York

Timp de citire: < 1 minut

Brandul de îmbrăcăminte pentru femei Donna Karan New York, parte a G-III Apparel Group, a apelat la opt supermodele iconice, printre care Cindy Crawford, Linda Evangelista și Amber Valletta, pentru a participa la campania de relansare “In Women We Trust”.

Campania, fotografiată de celebra Annie Leibovitz, a fost concepută pentru a marca un nou capitol atât în ceea ce privește “moștenirea, cât și viitorul”, pentru a prezenta Donna Karan New York ca un brand care oferă “eleganță atemporală, femei cu putere de decizie și lux accesibil – adaptat pentru femeile de astăzi”.

“Simbolizând revenirea și relansarea epică a brandului, platforma “In Women We Trust” nu este doar o campanie de modă – este o reprezentare puternică a opt femei iconice în modă care întruchipează trecutul, prezentul și viitorul Donna Karan”, a explicat brandul în comunicatul de presă, conform Fashion United.

Cindy Crawford, Linda Evangelista, Amber Valletta, Shalom Harlow, Carolyn Murphy, Imaan Hammam, Karlie Kloss și Liya Kebede, sunt văzute purtând o rochie-cămașă din bumbac, un body de referință, o rochie drapată fără mâneci și un blazer ușor, care aduc un omagiu celor “7 piese ușoare” ale colecției Donna Karan, recunoascute imediat, care evoluează într-un “Sistem de îmbrăcăminte”.

Campania Donna Karan primăvară 2024 se va desfășura pe canalele de socializare ale brandului, evidențiind poveștile individuale ale supermodelelor.

De asemenea, brandul va amplifica campania cu o abordare de 360 de grade în întreaga Americă de Nord, printr-un mix de media digital, print și outdoor premium.

scroll to top