Închide

Complimentele unui celebru campion F1 pentru liderul de echipă McLaren: “E la același nivel cu Verstappen!”

Avatar
Lando Max

Foto: wtf1.com

Timp de citire: 2 minute

Lando Norris este deseori considerat un viitor campion mondial, mai ales în cursele recente. Mulți specialiști spun despre britanic pe drept că este cel mai promițător pilot din toate timpurile. Martin Brundle a declarat și el că îl consideră un talent de talie mondială. Iar acum, a venit rândul unui campion mondial de Formula 1 să îi servească niște măgulitoare complimente.

Lando Norris a dominat în mod semnificativ bătălia din interiorul echipei în ultimele două sezoane, a fost singurul pilot din afara primelor trei echipe mari (Red Bull, Mercedes și Ferrari) care a obținut un podium în 2022. În plus, a obținut alte cinci podiumuri înainte de acest moment.

Tânărul britanic a fost un marcator de puncte incredibil de consistent pentru McLaren, adesea calificându-se sau terminând drept “cel mai bun dintre ceilalți” în spatele celor “trei mari grei” din campionatul F1 de anul trecut.

La egalitate cu Max?

Nu trebuie să fii mare specialist să îți dai seama că Lando Norris chiar scoate maximum din mașina nu foarte performantă care i se pune la dispoziție, tocmai de aceea dublul campion mondial finlandez Mika Hakkinen pune abilitățile lui Lando la egalitate cu cele ale actualului dublu campion de Formula 1, olandezul Max Verstappen de la Red Bull Racing.

“Un pilot foarte rapid, a realizat multe, sau mai degrabă a bifat rezultate convingătoare în mod constant. Este super talentat, fără îndoială. Este la același nivel cu Leclerc, Verstappen și Sainz. Este la un nivel foarte înalt din punct de vedere al vitezei”, a declarat Hakkinen pentru Unibet International.

Tot ceea ce are nevoie acum este un monopost performant pentru a dovedi că are ceea ce îi trebuie și, deși McLaren nu a avut cel mai pozitiv început de sezon 2023, echipa va avea parte de schimbări semnificative, inclusiv un nou tunel de vânt și mai multe îmbunătățiri care sunt anunțate pe parcursul anului.

scroll to top