Închide

Data prezentării iPhone 14 este acum oficială. Cu ce alte lansări mai vine Apple?

Avatar
apple, golden, gold

Fotografie de Dessie_Designs pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Data este acum oficială: conferința anuală Apple va avea loc pe 7 septembrie, la sediul său din Cupertino, California (SUA). Aceasta este cea mai importantă conferință anuală a Apple, deoarece aici se lansează în mod tradițional noile modele iPhone. Ediția din 2022 va dezvălui iPhone 14 și variantele sale, potrivit G4Media, care citează BFM TV.

Compania californiană va profita, de asemenea, de această conferință pentru a dezvălui noile sale modele de Apple Watch, axate tot pe sănătate, cu – potrivit zvonurilor – o nouă funcție de analiză a temperaturii corporale. Ar trebui prezentat, de asemenea, un model mai robust dedicat sporturilor extreme.

Noua gamă de iPhone-uri ar trebui să evolueze față de anul trecut: iPhone 13 mini nu ar trebui să aibă dreptul la un succesor, în timp ce un iPhone 14 Max (o versiune de format mare, mai accesibilă decât gama Pro) ar trebui să își facă apariția, potrivit zvonurilor recurente. În total, vor fi patru telefoane anunțate de Tim Cook, șeful companiei: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

Apple vrea să promoveze gama Pro

Pentru a-i determina pe clienți să cumpere versiunea Pro și pentru ca aceasta să devină cel mai bine vândut iPhone, Apple ar trebui să o diferențieze mai mult de versiunea clasică. Contrar a ceea ce s-a făcut în anii precedenți, Apple ar trebui să rezerve noul procesor pentru gama Pro. iPhone 14 și iPhone 14 Max vor avea aceleași cipuri ca și iPhone 13 și iPhone 13 Pro.

Gama Pro ar trebui să beneficieze, de asemenea, de îmbunătățiri în domeniul fotografiei, cu un senzor de 48 de megapixeli, față de 12 megapixeli pentru versiunea clasică. Este de așteptat ca Apple să păstreze o parte din iPhone 13 în gamă, reducând totodată prețul acestora, alături de iPhone SE, cel mai accesibil model al său.

scroll to top