Închide

Google TV se zbate să țină piept concurenței și asigură acces gratuit la 800 de canale TV

Avatar
Chromecast 1

Foto: https://www.canbuyornot.com/

Timp de citire: 2 minute

Google TV încearcă să ajungă din urmă concurența și tocmai a anunțat o extindere masivă a ofertei sale. Începând de săptămâna trecută, nu mai puțin de 800 de canale gratuite vor fi disponibile prin intermediul serviciului de streaming Google TV.

Noua ofertă este însoțită de o nouă experiență de televiziune în direct care le permite utilizatorilor să navigheze printre noile canale TV de la mai mulți furnizori, organizate într-un ghid ușor de utilizat în fila Live.

În plus, Google TV a lansat canale integrate gratuite din serviciul de streaming care pot fi vizionate fără a fi nevoie să descărcați sau să porniți o aplicație.

Printre cele 800 de canale gratuite adăugate astăzi, Google TV oferă acces la canale de știri de la NBC, ABC, CBS și FOX.

De asemenea, sunt disponibile și canale din întreaga lume, cu programe în peste 10 limbi, inclusiv în spaniolă, hindi și japoneză.

Utilizatorii de lungă durată vor descoperi că noul ghid TV le permite să își salveze favoritele în partea de sus pentru a le accesa rapid și ușor în timpul liber. Deși acestea sunt canale gratuite, cei care au un abonament premium de televiziune în direct de la YouTube TV sau Sling TV, sau acces la canalele transmise prin eter, pot folosi acum fila Live pentru a viziona conținutul lor preferat.

În ceea ce privește disponibilitatea, compania din Mountain View a anunțat că noua experiență TV live va fi lansată pe toate dispozitivele Google TV din SUA, inclusiv Chromecast cu Google TV și televizoarele cu Google TV încorporat de la Sony, TCL, Hisense și Philips.

Nu în ultimul rând, Google TV a confirmat planurile de a aduce noul ghid TV și canalele gratuite pe dispozitivele Android TV eligibile în cursul acestui an, anunță Retail News Asia.

scroll to top