Închide

Îmbracă-te ca Roger Federer! Brandul său preferat deschide un nou magazin mai aproape de români

Avatar
Roger Federer Launches A New Uniqlo Lifewear Collection

Foto: sportscasting.com

Timp de citire: < 1 minut

Uniqlo, brandul japonez de haine și accesorii a cărui imagine este celebrul tensiman Roger Federer, își va deschide primul magazin în Galleria Alberto Sordi din Roma, pe Via del Corso, un bulevard cheie din inima istorică a orașului, în primăvara anului viitor. Astfel, magazinul ajunge mai aproape de numeroasa comunitate de români din Italia.

Noul magazin va cuprinde îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii și va avea o suprafață totală de vânzare de peste 1300 mp, împărțită pe trei etaje. După deschiderea primei sale locații din Piazza Cordusio din Milano, în septembrie 2019, acesta va fi cel de-al doilea magazin Uniqlo din Italia.

“Este o onoare pentru noi să deschidem în capitala Italiei, un oraș cu o moștenire culturală atât de puternică, și să ne sporim prezența pe piața italiană cu un magazin în Galleria Alberto Sordi, o locație de retail importantă care a fost deschisă pentru prima dată în urmă cu 100 de ani”,

a declarat Mark Barnatovic, COO Uniqlo Italia.

“Așteptăm cu nerăbdare să oferim fanilor și clienților Uniqlo din Italia, precum și vizitatorilor din străinătate, Uniqlo LifeWear, îmbrăcăminte creată pornind de la valorile noastre japoneze de calitate, simplitate și longevitate și care ajută la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a oamenilor.”,

a spus acesta citat de Retail News.

De asemenea, Uniqlo și-a sporit prezența în India, deschizând primul său magazin în Mumbai în luna iulie, ceea ce ridică la 11 numărul total de magazine ale brandului în această națiune.

scroll to top