Închide

În curând apeluri vocale şi video pe platforma X, anunță Musk

Avatar
twitter,twitter logo,new twitter logo,x,x.com,x new social network,elon musk x,x elons musk,x logo,new x logo,twitter died

Fotografie de BoliviaInteligente pe Unsplash

Timp de citire: < 1 minut

Miliardarul Elon Musk a declarat joi că intenţionează să introducă apeluri vocale şi video pe reţeaua sa de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter.

Funcţia va fi disponibilă pe telefoanele iPhone şi Android, precum şi pe PC-uri şi computerele Mac de la Apple, a mai spus Elon Musk, adăugând că nu sunt necesare numere de telefon.

Reţeaua de socializare X este ca o ‘agendă de adrese globală’, a mai scris el.

Anunţul face parte din planul lui Elon Musk de a transforma reţeaua Twitter, pe care a cumpărat-o pentru aproximativ 44 de miliarde de dolari, în noua platformă X, o ‘aplicaţie pentru orice’, relatează dpa, citată de Agerpres.

Astfel de aplicaţii universale sunt populare în China, unde oamenii folosesc WeChat, de exemplu, pentru orice, de la teme online şi până la tranzacţii financiare.

Cu apeluri vocale şi video, Elon Musk va intra pe o piaţă în care există deja numeroşi concurenţi şi preferinţe înrădăcinate ale utilizatorilor. De exemplu, apelurile audio şi video sunt deja disponibile pe WhatsApp, Facebook Messenger şi pe toate dispozitivele Apple prin intermediul serviciului Facetime al companiei.

Elon Musk nu a oferit detalii despre cât de repede va fi disponibilă funcţia şi dacă vor exista costuri suplimentare asociate cu aceasta.

scroll to top