Închide

India | Hoțul moralist: “De ce a fost închisă casa dacă nu sunt bani!?”

Avatar
thief, steal, house

Fotografie de mohamed_hassan pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Dezamăgit de faptul că nu a găsit suficienți bani și obiecte de valoare la reședința unui oficial guvernamental din districtul Dewas, Madhya Pradesh, un hoț a lăsat în urmă un bilet în care se întreba de ce a fost încuiată casa dacă nu sunt bani, au transmis surse din poliție, potrivit The Indian EXPRESS. Se pare că hoțul a folosit blocnotesul și pixul proprietarului pentru a scrie  biletul: ‘Jab paise nahi they toh lock nahi karna tha na collector!’ – ‘De ce a fost închisă casa, dacă nu sunt bani!’

Umrao Singh, comandantul secției de poliție din Kotwali, a spus că din reședință a fost sustrasă suma de 30.000 de rupii în numerar și unele articole de bijuterii.

O copie a biletului în care hoțul a scris „Jab paise nahi they toh lock nahi karna tha colector (dacă nu sunt bani, nu trebuia să fie încuiat, colecționarul)” a apărut pe rețelele de socializare.

Proprietarul a aflat despre furt când s-a întors acasă sâmbătă seara după o delegație de două săptămâni. De menționat că în zona respectivă locuiesc și oficiali din cadrul poliției.

Singh a confirmat că în imobil a fost găsit un bilet scris de mână, probabil de către spărgător, care s-a folosit de blocnotesul și stiloul ofițerului guvernamental.

Poliția a deschis o anchetă asupra incidentului și a înregistrat o plângere penală împotriva hoțului neidentificat, a spus Singh.

scroll to top