Închide

#InvestimînRomânia: Kärcher va deschide a treia fabrică în România. Unde a demarat proiectul?

Avatar
Kaercher

Foto: Foto Kaercher

Timp de citire: < 1 minut

Kärcher deschide a treia fabrica la Curtea de Argeș, lansarea proiectului construcției având loc pe data 30 iunie 2023.  Compania CER Cleaning Equipment, care operează producţia Kärcher în România, va produce mașini de șlefuit pardoseli în cea de-a treia fabrică din Curtea de Argeș.

Sub hashtag-ul #InvestimînRomânia, redacția afaceri.news continuă seria de materiale care prezintă idei autohtone de afaceri, antreprenori curajoși și afaceri românești din toate ramurile economice și din toate regiunile țării.

”În 2016 începea primul proiect CER 1, iar după 4 ani începea producția la CER 2, cea mai eficientă fabrică din grupul Karcher cu vânzări de peste 200 milioane de lei anual”,

notează Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș, pe pagina sa de Facebook.

În cele două fabrici Karcher din țară lucrează peste 1.400 oameni, în prezent.

Kärcher furnizează o gamă extinsă pentru orice aplicaţie de curățenie, atât din domeniul casnic cât și din cel profesional. Compania de familie are 14.400 de angajați în 80 de țări și 130 de reprezentanțe. Peste 50.000 de centre de service din toate țările asigură aprovizionarea continuă și completă a clienților din întreaga lume.

În 2021, Kärcher a realizat cele mai mari vânzări din istoria sa, 3,092 miliarde de euro.

Kärcher este prezent în România din 2008, are 111 angajaţi, 8 reprezentanțe Kärcher Center, o rețea națională de service și o acoperire națională prin marile lanțuri de magazine și prin distribuitorii autorizați.

***

Proiectul #InvestimînRomânia se dorește unul de natură să încurajeze investițiile în România, menținerea capitalului în țară, păstrarea locurilor de muncă la noi acasă și dezvoltarea regională de durată.

#investimînromânia Logo Bt Afaceri.news

scroll to top