Manager TIFF și echipă profesionistă clujeană, în Consiliul Economic și Social (CES)

,
Autor:    -  
Teisanu Si Hordila
Foto: cluj24.ro

Timp de citire: 2 minute

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, i-a numit pe reprezentanţii societăţii civile în cadrul Consiliului Economic şi Social (CES), printr-o decizie publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Astfel, au fost numiţi în calitatea de membru al Plenului CES: Cristian Hordilă (Asociaţia Festivalul de Film Transilvania – organizator TIFF Cluj), Ştefan Teişanu (Asociaţia FAPTE Cluj), Martin Balogh (Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă Cluj), Sevastiţa Grigorescu ( Uniunea Naţională a Cooperaţiei Meşteşugăreşti – UCECOM), Diana Chiriacescu (Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale – FONSS), Daniela Tontsch ( Consiliul Naţional al Dizabilităţii din România).

Cristian Hordilă, actualmente manager al Festivalului Internațional de Film Transilvania, și-a început activitatea în cadrul TIFF în 2006, ca voluntar, pentru ca în 2008 să devină Coordonator ȋn cadrul Departamentului de Acreditări. În 2010 a devenit Managerul Departamentului de Ticketing al festivalului. În același an activitatea sa prodigioasă din festival a cuprins sarcini în cadrul departamentelor de marketing, sponsorship și comunicare. Începând cu 2012, a devenit Managerul festivalului și implicit al Asociației pentru Promovarea Filmului Românesc. Cristian Hordilă reprezintă APFR în European Film Promotion și este implicat in diverse proiecte de promovare a cinematografiei românești, cum ar fi Shooting Stars, Producers on the Move, Operation Kino.

Ștefan Teișanu este un antreprenor cultural, interesat de dezvoltarea orașelor. Acesta este director al Centrului Cultural Clujean, ONG de cultură și dezvoltare urbană care are ca membri 95 de organizații și instituții culturale, universități, cluburi și clustere de afaceri, asociații ale societății civile, administrația locală și județeană și care este responsabilă de un vast program cultural pentru dezvoltarea Clujului și a regiunii. A fondat Asociația Fapte, organizatoare a festivalului Jazz in the Park și a altor evenimente culturale cu impact în comunitate, și Asociația Nord, organizație de dezvoltare comunitară, înființată la Darabani, orașul său natal. A fost președinte al AIESEC Cluj-Napoca și a pus bazele filialei locale a Junior Chamber International.

Balogh Martin este conferențiar universitar doctor în cadrul Departamentului de Administrație și Management Public din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB Cluj-Napoca, susținând cursurile de Managementul Organizațiilor Neguvernamentale, Politici Publice și Managementul Proiectelor, atât la nivel licență, cât și la nivel master (în limba română și maghiară), director al Fundației Civitas.

De asemenea, alţi membri numiţi sunt Daniela-Doina Bololoi (Asociaţia Help Autism), Horia-Şerban Oniţa (Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România – ANOSR), Mihai Dragoş (Federaţia Consiliului Tineretului din România), Mădălina Sava (Asociaţia Psihologilor din România), Corina Murata (Fundaţia Ashoka), Horia Nicoleşu Mihai (Asociaţia ASI), Bogdan Simion (Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copii – FONPC), Andrei-Robert Botez (Asociaţia Frends pentru Dezvoltare), Gelu Duminică (Fundaţia Agenţia de Dezvoltare Comunitară “Împreună”).


Google News  Fiți la curent cu ultimele noutăți! Urmăriți AFACERI.news și pe Google News!