Închide

Netflix se gândește să-și lanseze un lanț de magazine. Ce veți putea cumpăra din Netflix House?

Avatar
netflix, computer, snacking

Fotografie de Jade87 pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

După ce și-a închis serviciul de închiriere de DVD-uri, cu care s-a lansat în lumea afacerilor în urmă cu mai bine de 25 de ani, gigantul american al industriei de video-streaming vrea să se relanseze în lumea afacerilor ”fizice” într-un mod diferit. Compania plănuiește să lanseze un lanț de magazine- denumit Netflix House – care va oferi nu doar lucruri de cumpărat, ci și mâncare și alte experiențe cu tematică după ceea ce este la modă pe Netflix în acel moment, scrie theverge.com, citată de Retail.ro.

Nu există prea multe detalii în acest moment, cum ar fi locul în care aceste magazine ar putea fi deschise în cele din urmă, dar se așteaptă ca primele locații să fie lansate în SUA în 2025.

În prezent, Netflix operează un magazin online care vinde de toate, de la tricouri cu tematică ”Stranger Things”, la saci de dormit cu plicuri roșii și a mai avut în trecut și magazine pop-up de vânzare cu amănuntul.

De asemenea, a testat experiențe imersive precum ”Squid Game: The Trials” în Los Angeles și un spectacol de teatru pentru ”Stranger Things” la Londra.

Netflix House ar marca prima locație permanentă pentru unul dintre aceste magazine.

Vestea vine în contextul în care Netflix continuă să caute noi surse de venit și continuă să crească prețurile pentru cele existente.

scroll to top