Închide

O funcție populară pe orice televizor va fi disponibilă acum și pe Whatsapp

Avatar
Pip Apple Whatsapp

Foto: 9to5.com

Timp de citire: < 1 minut

Chenarele în care apar interlocutorii în timpul apelurilor video realizate cu WhatsApp vor putea fi trecute în modul Picture-in-Picture pe smartphone-urile dezvoltate de Apple, anunță Engadget.

Anunţat în decembrie anul trecut, suportul pentru modul Picture-in-Picture de pe iPhone este acum implementat în cea mai recentă versiune de WhatsApp pentru iOS.

Prin folosirea modului Picture-in-Picture, chenarul în care apare interlocutorul în timpul apelurilor video poate fi mutat într-un colţ al ecranului, ascunzând celelalte elemente grafice ale aplicaţiei.

În acest fel, utilizatorul poate folosi celelalte aplicaţii instalate şi poate accesa documente şi fişiere în timpul apelurilor video realizate cu WhatsApp şi fără întreruperea acestora.

Acelaşi update aduce şi alte câteva noutăţi, pe lângă suportul Picture-in-Picture, în frunte cu suportul pentru avataruri. De la Settings > Avatar, utilizatorii pot crea avataruri pe care-l pot folosi în conversaţii şi ca imagini de profil.

Subiectele şi descrierile grupurilor de discuţii pot fi acum mai lungi, iar documentele trimise pot fi acum însoţite şi de descrieri textuale.

WhatsApp lucrează şi la o funcţie de transcriere a mesajelor audio, însă, aceasta va fi implementată printr-un update viitor.

scroll to top