Închide

Parteneriat riscant | Retailerul Auchan își alege favorita și pariază doar pe Rapid București

Avatar
Rapid Fan Shop Auchan

Foto: retail.ro

Timp de citire: 2 minute

Shop-ul FC Rapid din Auchan Crângași, aflat în apropierea stadionului Giulești, va cuprinde o gamă variată de articole ce poartă însemnele clubului, de la agende, brățări, căni, fanioane, steaguri, insigne, ochelari, umbrele, până la tricouri personalizate. Prețurile articolelor pornesc de la 5 lei și ajung până la 260 lei, iar până la 31 decembrie, clienții fideli beneficiază de 10% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Inaugurarea shop-ului este un proiect-pilot, menit să evolueze.

De văzut ce opinii vor avea fanii celorlate echipe cu mulți suporteri din țară după ce retailerul și-a ales favoriții. Interesantă, dar și riscantă poziționarea fermă a unui retailer de partea unei singure echipe de club.

„Acest proiect reprezintă, în primul rând, un avantaj în plus pentru fanii Rapid care își fac cumpărăturile, de peste 10 ani, din Auchan Crângași. De acum, aici vor avea parte și de o experiență personalizată, printr-un shop 100% dedicat echipei lor preferate și pe care ne dorim să-l dezvoltăm. Suntem bucuroși să aducem astfel o valoare adăugată în comunitatea locală”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România, citat de retail.ro.

Berea rapidiștilor, la Auchan

Cu ocazia lansării acestui parteneriat, clubul de fotbal Rapid București lansează și propria marcă de bere, Giuleșteana, aceasta fiind în prezent comercializată în magazinul Auchan Crângași, urmând a fi în curând disponibilă în hypermarketurile Auchan din București.

Produsă de Nemțeana, unul dintre primii producători locali de bere artizanală, Giuleșteana este o bere blondă neflitrată, cu gust dens amărui, obținută din ingrediente românești, malț și hamei premium, susținând astfel și misiunea retalierului de a sprijini și promova producătorii locali.

„Parteneriatul cu Auchan România este un pas firesc din cadrul strategiei comerciale a clubului Rapid. Am găsit în Auchan un partener a cărui viziune și ambiții sunt similare cu ale Rapidului. Am încredere că împreună vom face lucruri frumoase”, a declarat Daniel Niculae, președinte FC Rapid.

Auchan România are în portofoliu 298 de magazine, cuprinzând 33 de hypermarketuri, 6 supermarketuri și 259 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 200 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

scroll to top