Închide

Primark va investi 75 de milioane de lire sterline în rețeaua de magazine din Marea Britanie

Avatar
Primark 1

Magazin Primark. Foto: wikipedia.

Timp de citire: 2 minute

Retailerul Primark se pregătește să facă o investiție la scară largă în rețeaua sa de retail din Marea Britanie, cu o serie de deschideri noi de magazine și extinderi suplimentare care urmează să aibă loc în acest an, transmite Fashion United.

O nouă investiție de 75 de milioane de lire sterline va intra în magazinul său britanic în cursul anului 2024, a dezvăluit joi compania, bazându-se pe fondurile anterioare și ducând investiția sa totală în regiune la 100 de milioane de lire sterline pentru anul.

Printre noile deschideri de magazine vor fi o locație în Bury St. Edmunds, care urmează să fie deschisă pe 6 martie, precum și Teesside Park și Glasgow Fort, ambele programate pentru mai târziu în cursul anului.

De asemenea, noi locații vor fi deschise din 2025 în Epsom, Surrey și Newbury, Berkshire, aducând rețeaua sa la 195 de magazine.

Primark va aduce rețeaua de retail din Marea Britanie în 195 de magazine

O serie de extinderi de magazine sunt, de asemenea, pe ordinea de zi, locația sa din Westfield Stratford aproape dublându-se la peste 81.000 de metri pătrați și magazinul Metrocentre din Gateshead urmând să crească la aproape 80.000 de metri pătrați după redeschiderea sa mai târziu în cursul anului.

Alte 15 magazine existente vor fi, de asemenea, renovate anul acesta, ca parte a programului de renovare al companiei, prin care vor fi introduse interioare și accesorii modernizate.

Într-un comunicat, Kari Rodgers, directorul de retail al Primark din Marea Britanie, a declarat: „Ne-am schimbat foarte mult în cei cincizeci de ani de când am deschis ușile primului nostru magazin din Marea Britanie în Derby în 1974, dar în inima noastră, noi sunt tot la fel.”

„Suntem la fel de angajați ca întotdeauna să oferim cea mai bună valoare pe strada principală și să facem moda minunată mai accesibilă și accesibilă pentru toată lumea. Această ultimă investiție va însemna magazine mai mari și mai bune, sute de noi locuri de muncă în toată țara și arată angajamentul nostru continuu față de strada principală din Marea Britanie.”

scroll to top