Închide

Primele bilete pentru UNTOLD 2023 se vor pune în vânzare peste o săptămână. Când va avea loc?

Avatar
Untold 2022 1

Sursa foto: UNTOLD Festival / Facebook.

Timp de citire: 2 minute

Organizatorii festivalului de muzică ”UNTOLD” au anunţat că ediția de anul viitor a festivalului va avea loc în perioada 3 – 6 august 2023, la Cluj-Napoca. Primele abonamente vor fi puse în vânzare în data de 6 octombrie, potrivit unui comunicat de presă.

Organizatorii au transmis că a opta ediţie a unuia dintre cele mai mari şi mai aşteptate festivaluri din întreaga lume, Untold, va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, organizatorii spun că anul 2023 va aduce în line-up-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România şi artişti pe care fanii şi-i doresc pe scena principală Untold.

Ediţia a opta aduce şi o poveste nouă, personaje noi şi multe alte surprize pe care participanţii le vor descoperi în tărâmul magic Untold, mai promit organizatorii.

În cele patru zile şi patru nopţi de festival, creatorii experienţei Untold vor transforma cei peste 235.000 de metri pătraţi din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversităţii genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuţi artişti din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop şi multe altele”, se arată în comunicat.

Pe data de 6 octombrie, la ora 14:00, vor fi puse în vânzare primele 10.000 de abonamente, la un preţ special de 109 euro plus taxe.

La ediția din acest an a festivalului au participat peste 360.000 de oameni, în cele 4 zile şi 4 nopţi de festival. Peste 200 de artişti şi trupe, printre care Alok, Above & Beyond, Claptone, Hardwell, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Morten, J Balvin, G-Eazy, Major Lazer şi Anne Marie, au făcut parte din cea de-a şaptea poveste Untold, între 4 şi 7 august 2022, mai precizează organizatorii festivalului.

scroll to top