Închide

Proprietarul Versace, parteneriat pentru a sprijini agricultura regenerativă în SUA

Avatar
Displayed mannequins with clothes on the window

Fotografie de omid mostafavi pe Pexels

Timp de citire: < 1 minut

Capri Holdings a făcut echipă cu National Fish and Wildlife Foundation (NFWF) pentru a sprijini și accelera adoptarea practicilor de agricultură regenerativă în SUA, transmite Fashion United.

Grupul de modă de lux, care deține mărcile Versace, Michael Kors și Jimmy Choo, a declarat că parteneriatul de trei ani își propune să îmbunătățească 150.000 de acri de pășuni din SUA „pentru a conduce un viitor mai durabil pentru industria pielăriei”.

Proprietarul Versace face echipă cu NFWF

Acesta a spus că inițiativa este de așteptat să genereze 3 milioane de dolari în impact de conservare la sol prin 1,5 milioane de dolari de finanțare de la Capri și contribuții egale prin NFWF.

Parteneriatul va face ca Capri și NFWF să lucreze cu proprietari privați și parteneri locali „pentru a conduce un viitor mai durabil pentru industria pielăriei”.

SUA este o regiune cheie de aprovizionare cu piele în cadrul lanțului de aprovizionare al Capri. Grupul va lucra cu NFWF pentru a restabili sănătatea pășunilor din Marele Câmpii de Nord, Marile Câmpii de Sud și Munții Stâncoși.

Președintele și directorul executiv al companiei Capri, John D. Idol, a declarat într-o declarație: „Parteneriatul nostru cu NFWF reprezintă o oportunitate extraordinară de a aborda schimbările climatice și de a îmbunătăți pajiștile printr-un parteneriat inedit de acest fel între modă și cel mai mare fond privat de conservare al națiunii.

„Suntem mândri să colaborăm cu NFWF pentru a accelera practicile agricole regenerative, pentru a îmbunătăți biodiversitatea și pentru a genera efecte pozitive asupra mediului și social în lanțul de aprovizionare cu piele.”

scroll to top