Închide

Revolut introduce în România servicii de internet mobil eSIM. Care sunt tarifele?

Avatar
Foldable phone - Samsung Galaxy Z Flip 3

Fotografie de Onur Binay pe Unsplash

Timp de citire: 2 minute

Aplicația financiară Revolut a introdus în România serviciul eSIM, de acces la internet prin pachet de date mobil, începând de luni, 25 martie 2024, potrivit unui comunicat de presă.

Compania susține că Revolut eSIM le permite tuturor clienților să acceseze date mobile atunci când călătoresc în străinătate și să rămână conectați la internet, „fără a se confrunta cu întreruperi sau cu taxe de roaming neașteptate”, transmite StartupCafe.ro.

Prețurile per locație pentru 1 GB încep de la 1 EUR (5 RON) și oferta include peste 100 de țări, susține Revolut.

„Vor fi disponibile mai multe planuri de date, care vor varia de la 1 GB până la 20 GB, iar clienții vor avea, de asemenea, opțiunea de a alege dintre planuri de date regionale sau globale pentru a acoperi mai multe țări cu un singur plan”, transmite sursa citată.

Odată instalat, eSIM-ul le permite utilizatorilor să își încarce necesarul de date oriunde călătoresc, fără mai a avea nevoie de un SIM fizic și fără să își folosească datele mobile incluse în abonamentul de telefonie mobilă. Dacă un client Revolut aterizează într-o țară și nu are acces la date, poate accesa în continuare aplicația Revolut și poate folosi toate produsele și funcțiile, inclusiv are posibilitatea să își adauge o cantitate mai mare de date mobile.

Cu eSIM-ul instalat prin aplicația Revolut, toți utilizatorii Revolut, indiferent de planul deținut, vor avea acces la date mobile. Clienții Ultra vor putea folosi, ca beneficiu inclus în planul lor, 3 GB de date mobile pentru a fi utilizate la nivel global, cu o reîmprospătare continuă în fiecare lună, mai transmite sursa citată.

Fintech-ul londonez susține că soluția sa vine în întâmpinarea utilizatorilor afectați de scumpirea serviciilor mobile de date în străinătate.

scroll to top