Închide

Șocul sezonului! Wizz Air anulează rutele regulate din București și Cluj-Napoca spre Antalya

Avatar
Clj Wizz Air

Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Timp de citire: < 1 minut

Wizz Air a decis să anuleze rutele regulate pe care urma să le opereze din București și Cluj Napoca spre aeroportul din Antalya (Turcia).

După cel puțin o amânare a debutului rutelor București – Antalya și Cluj Napoca – Antalya, compania low-cost a decis în 5 mai 2023 să anuleze toate zborurile de pe cele două rute, transmit Ziua de Cluj și Boardingpass.ro

Wizz Air urma să zboare regulat din cele două orașe românești către Antalya de la începutul lunii iulie 2023 până la finalul lunii octombrie 2023, detalii aici.

Inițial, compania aeriană maghiară programase primele zboruri regulate pe cele două rute pentru 18, respectiv 19 mai 2023.

Pasagerii care aveau bilete de avion rezervate pe zborurile Wizz Air din București și Cluj Napoca spre Antalya au fost informați despre anulări în dimineața zilei de vineri, 5 mai 2023.

După anularea acestor rute, compania low-cost va opera o singură rută regulată din România spre Turcia, cea dintre aeroportul din Iași și Istanbul.

Referitor la Iași, compania Wizz Air a anulat complet și ruta sezonieră dintre Iași și aeroportul din Santorini (Grecia).

În prezent, Pegasus Airlines este singura companie aeriană care operează zboruri comerciale regulate între aeroporturi din România, București în acest caz, și aeroportul din Antalya.

Cu toate acestea, turoperatorii români au în oferte în sezonul estival câteva zeci de zboruri charter de pe mai multe aeroporturi din țară spre această destinație.

scroll to top