Închide

Târg Virtual pentru Absolvenţi | Unde sunt cele mai multe joburi disponibile?

Avatar
student, typing, keyboard

Fotografie de StartupStockPhotos pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Platforma Hipo.ro organizează Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi, eveniment de recrutare online dedicat juniorilor în cadrul căruia aceștia pot aplica la peste 700 de joburi şi programe de internship din cadrul a 26 de companii, potrivit Bursa.

Târgul de joburi se desfăşoară online, fiind astfel accesibil tuturor indiferent de locaţia în care se află. Cele mai multe joburi disponibile sunt în Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Blaj şi Zalău.

Cred că este un moment oportun pentru tinerii care îşi caută un job vara aceasta. Companiile sunt interesate să recruteze juniorii, lucru care se reflectă şi în numărul de oportunităţ disponibile. Ţinând cont de domeniile şi poziţiile diverse disponibile, cu siguranţă, orice student sau absolvent îşi poate găsi jobul potrivit la Târgul Virtual, Ancuţa Popa, Project Manager, Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi.

Absolvenţii generaţiilor trecute şi-au găsit cu usurinţă un loc de muncă după absolvirea facultăţii – 57% dintre cei care au participat la studiul Hipo.ro realizat la începutul verii au declarat că erau deja angajaţi sau şi-au găsit un job în primele 3 luni de la absolvire. În ceea ce priveşte durata procesului de angajare (căutarea jobului, interviuri etc) pentru 56% dintre ei procesul a durat sub 3 luni de zile.

scroll to top