Închide

Target mizează pe magazine mai mari pentru a îndeplini mai multe comenzi online

Avatar
Upcoming Stores Hero

Foto: corporate.target.com

Timp de citire: 2 minute

Target Corp. își trasează următoarea generație de magazine în apropiere de Houston, iar un lucru este clar din punctul lor de vedere: mai mare este mai bine, potrivit Bloomberg.

Noul magazin din Katy, Texas, are o suprafață de aproape 150.000 de metri pătrați, comparativ cu media companiei de aproximativ 130.000 de metri pătrați. Spațiul din spate dedicat gestionării comenzilor online pentru preluarea în aceeași zi este de cinci ori mai mare decât în magazinele de dimensiuni similare.

Target mizează pe faptul că această reproiectare va impulsiona strategia sa de utilizare a magazinelor ca centre de îndeplinire a comenzilor digitale – o abordare care a câștigat teren în timpul pandemiei. Anul viitor, retailerul va încorpora elemente ale acesteia în aproximativ 30 de locații noi și în jumătate din cele 200 de remodelări planificate și apoi va extinde utilizarea acesteia în 2024.

Noul design “este ceea ce credem că ar trebui să fie următoarea generație pentru a oferi atât pentru oaspeții magazinelor, cât și pentru afacerea noastră digitală”, a declarat directorul de operațiuni John Mulligan într-un interviu. “Aceste două lucruri s-au unit și am ajuns la un design de magazin care este puțin mai mare.”

Noul concept, care se deschide joi, este suficient de încăpător pentru a încadra o secțiune extinsă de produse alimentare și avanposturi pentru parteneri precum Ulta Beauty Inc. și Walt Disney Co. De asemenea, adaugă ferestre mari, plante și pereți din lemn recuperat. Intrarea din dreapta este concepută pentru a se adresa clienților care doresc să rămână și să facă cumpărături pentru o vreme. Aceasta îi face pe cumpărători să treacă pe lângă un ghișeu Starbucks luminat de lumina naturală.

O sală de odihnă modernizată pentru angajați nu este departe de zona de pregătire a comenzilor pentru aceeași zi și de marfa destinată reaprovizionării etajului de vânzări. Magazinele Target îndeplinesc deja mai mult de 95% din comenzile online ale companiei. Gestionarea fără probleme a ambelor afaceri este esențială pentru strategia sa de creștere.

“Un magazin mare ne permite să ridicăm cu adevărat magazinele ca hub-uri”, a declarat Conlin. “Ne permite să facem mult mai multe”.

scroll to top