Închide

Târguri de Crăciun marca UNTOLD, la București și Cluj. Bonus – o altă surpriză pentru clujeni

Avatar
Targ Craciun Sectorul 6

Târgul de Crăciun de anul trecut, din București. Sursa foto: Primăria Sectorului 6 / Facebook.

Timp de citire: 3 minute

După succesul şi impactul generat de târgul de Crăciun ”West Side Christmas Market” de la Bucureşti, organizat anul trecut, creatorii universului UNTOLD pregătesc anul acesta trei experienţe unice pentru sezonul sărbătorilor de iarnă şi organizează două târguri de Crăciun, unul la Bucureşti, altul la Cluj-Napoca, plus un târg de iarnă găzduit tot de oraşul din inima Transilvaniei, anunță organizatorii.

Peniţa magică a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume se va regăsi în fiecare colţ al celor trei evenimente tematice, acestea fiind locurile ideale pentru a petrece momente unice alături de familie şi de prieteni, în cea mai frumoasă perioadă a anului, perioada sărbătorilor de iarnă.

”Planeta Crăciun”, la Cluj-Napoca

”Planeta Crăciun” este conceptul creativ care va îmbrăca anul acesta Cluj-Napoca cu un decor de poveste, cu personaje magice şi numeroase activităţi oferite de companii locale şi naţionale care au ales să fie parte din aceste proiecte începând cu acest an.

Conceptul târgului de Crăciun, “Planeta Crăciun”, devine un personaj în vieţile noastre, exprimându-se prin sustenabilitate şi dorinţa unui viitor mai bun. Această planetă specială capătă o simbolistică aparte, fiind guvernată de regulile unui Crăciun permanent.

Începând cu 24 noiembrie 2023 în Piaţa Unirii vor fi amplasate peste 75 de căsuţe iluminate şi decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activităţi dedicate copiilor, tinerilor şi familiilor, dar vor fi comercializate şi cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor locali.

De asemenea, în Piaţa Unirii va fi amplasată o scenă unde vor avea loc concerte şi spectacole, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, o roată panoramică, un carusel, căsuţa poştală a spiriduşilor şi renumita Casa a lui Moş Crăciun.

Târg de iarnă, tot la Cluj-Napoca

Târgul de Iarnă completează târgul de Crăciun, îl întregeşte şi prelungeşte timpul alocat bucuriei specifice acestui moment al anului.

Pe platoul de la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, creatorii universului UNTOLD au pregătit al doilea târg care va fi deschis din 1 decembrie 2023.

Târgul de Iarnă va fi locul ideal pentru activităţi specifice de sezon. Pe platou vor fi amplasate căsuţe iluminate care vor găzdui producători locali şi care vor fi decorate specific sărbătorilor de Crăciun. Tot aici, copiii se vor bucura de trenuleţul spiriduşilor, o scenă destinată concertelor şi un patinoar de 600 mp.

”De la tradiţional la modern, Târgul de Iarnă este un eveniment declanşat de gândul nerostit că joaca nu ar trebui să se termine niciodată, care ne îngăduie să visăm toată iarna, să ne jucăm, să ne bucurăm şi să ne distrăm”, spun organizatorii.

Târgul de Crăciun ”West Side Christmas Market”, din 29 noiembrie, în Parcul ”Drumul Taberei” din București

Datorită succesului din 2022, UNTOLD organizează pentru al doilea an consecutiv târgul de Crăciun din Bucureşti, din Parcul Drumul Taberei, Sectorul 6. ‘West Side Christmas Market” a fost votat anul trecut “cel mai frumos târg de Crăciun” din România, cu peste 1 milion de vizitatori şi diverse atracţii oferite de brand-urile partenere.

Din 29 noiembrie 2023, organizatorii vor transforma Parcul Drumul Taberei într-un orăşel de poveste, plin de farmec, colorat, cu personaje fantastice jucăuşe, unde bucuria şi emoţiile sunt trăite în familie, pentru un al doilea an consecutiv. Experienţa memorabilă este completată de gustul autentic al mâncărurilor tradiţionale sau din bucătării internaţionale, de savoarea unui pahar de vin fiert cu scorţişoară sau de bucuria alegerii unui cadou.

În parc, echipa a pregătit un tărâm de basm cu activităţi pentru toate vârstele: la patinoar, în caruselul colorat, în roata panoramică înaltă de 33 de metri şi la Căsuţa lui Moş Crăciun.

scroll to top