Închide

Te gândești deja la viitoarea vacanță? Reduceri de Black Friday pentru cele mai populare destinații

Avatar
bulgaria, beach, sea

Fotografie de nextvoyage pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

O campanie de reduceri pentru vacanțe atât pentru litoralul bulgăresc, cât şi pentru circuitele anului 2023, a fost lansată, în premieră, de IRI Travel. Reducerile se aplică în plus, peste tarifele oricum avantajoase ale ofertelor tip “Early Booking”, potrivit unui comunicat de presă. 

Astfel, pentru un circuit de şase zile cu autocarul în Turcia (Istanbul şi Bursa), un turist va plăti 219 euro, beneficiind de o reducere de 7%. Alte circuite care beneficiază de aceeaşi reducere sunt Kuşadasi – Istanbul (8 zile, 419 euro / persoană), Istanbul – Metropola celor 7 coline (219 euro / persoană), program seniori pentru insula Evia – Grecia (8 zile, de la 209 euro / persoană), program seniori pentru Volos – Grecia (9 zile, de la 229 euro / persoană) şi un pelerinaj la mănăstirile din Grecia (7 zile, 339 de euro / persoană). Tarifele sunt cele normale, fără reducerea aplicată în plus.

De asemenea, în cadrul campaniei IRI Black Friday sunt aplicate reduceri de 5% la orice pachet turistic achiziţionat până pe 6 noiembrie pentru staţiunea Albena de pe litoralul bulgăresc. Pentru hotelurile din această staţiune extrem de căutată de către români se aplică deja reduceri tip Early Booking cu între 20 şi 25% faţă de tariful normal.

La mijlocul lunii octombrie au fost lansate şi ofertele Early Booking pentru destinaţiile estivale populare ale românilor, pentru sezonul 2023.

Cele mai mari reduceri, de până la 45% pentru cei care rezervă până la finele anului, sunt pentru Grecia, sistemul IRI Travel oferind 6.300 de locaţii pentru această ţară, perioada mai – septembrie. Principalele destinaţii din Grecia oferite de IRI Travel sunt Halkidiki, Riviera Olimpului, Atena şi insulele Thassos, Zakynthos, Santorini, Corfu, Creta, Skopelos, Rhodos, Mykonos şi Kos.

Pentru litoralul bulgăresc, reducerile Early Booking ajung până la 35%, pentru staţiuni populare precum Nisipurile de Aur, Albena, Sunny Beach, Nessebar, Kranevo, Kavarna, Duni, Obzor sau Sveti Vlas.

Şi pentru litoralul românesc s-a lansat campania de “Înscrieri timpurii”, cu reduceri de până la 30%. Primele oferte lansate sunt pentru Mamaia, Venus şi Eforie. Cele mai mari reduceri pot fi obţinute până la 30 noiembrie. Ofertele implică plata unui avans de doar 10% în termen de 5 zile de la efectuarea rezervării şi a diferenţei până la datele menţionate pentru fiecare pachet turistic. De asemenea, se oferă anularea fără penalizare şi restituirea integral a sumelor plătite în avans în cazul în care turistul întâmpină o problemă şi nu mai poate ajunge la destinaţie.

“Am observat un interes mult mai mare decât anul precedent privind ofertele Early Booking pentru sezonul de vară 2023. Pot spune că deja înregistrăm o creştere de 25% a cererii faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent în doar câteva săptămâni. Estimăm că tendinţa va continua. Acum avem o predictibilitate mult mai mare iar, pe de altă parte, din cauza situaţiei economice, a inflaţiei galopante, a măririi preţurilor în orice domeniu, turiştii caută mai mult ca oricând oferte speciale şi reduceri”, subliniază Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

scroll to top