Închide

Tot nemții salvează Brașovul… O mare companie aeriană germană aduce zboruri noi la aeroport

Avatar
Aeroportul Brașov

Foto: Facebook Aeroportul Brașov

Timp de citire: < 1 minut

Aeroportul din Brașov va avea mai multe zboruri! Din data de 15 iunie, o compania germană va opera 6 destinații noi, iar din iulie se vor dăuga încă două destinații. Din 15 iunie, Fly Lili se alătură Aeroportului din Brașov cu un avion care va permite mai multe zboruri pe săptămână, conform B1 TV.

Mai mult, compania aeriană germană aduce și noi destinații a căror frecvență va fi de trei ori pe săptămână pentru fiecare.

Astfel, din iunie, din Brașov se va pleca spre Munchen, Stuttgart, Nuernberg, Roma, Istanbul și Salonic, iar din prima săptămână a lunii iulie se va putea zbura către Barcelona și Milano, a spus Daniel Micu, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav. Pentru că spre fiecare destinație se va zbura de trei ori pe săptămâni, asta înseamnă că aeroportul din Brașov va avea 24 de zboruri săptămânal.

Acestora li se adaugă și zborurile companiei Wizz Air care sunt 5 în fiecare săptămână. În timpul sezonului estival vor fi zboruri și către destinații charter precum Grecia și Turcia, ceea ce înseamnă că vor fi 5 zboruri pe zi.

Compania aeriană germană are planuri mari pentru aeroportul din centrul țării și își dorește ca la finalul anului 2024 să include și zboruri către Franța și Israel.

Conducerea Consiliului Județean Brașov vrea ca în acest an să depășească numărul de 200.000 de pasageri care se vor îmbarca și ateriza pe aeroportul din centrul țării, iar pentru a atinge acest obiectiv sunt necesare mai multe zboruri.

scroll to top