Închide

Vânzările de bilete pentru filmul “Barbie” au depășit 1 miliard de dolari

Avatar
1500x500

Foto: Twitter Barbie Movie

Timp de citire: < 1 minut

Vânzările de bilete la box-office ale filmului “Barbie” au depășit un miliard de dolari în Statele Unite și în întreaga lume de la debutul său, în urmă cu mai bine de două săptămâni, a anunțat duminică Warner Bros. Pictures, o unitate a Warner Bros. Discovery, potrivit Reuters.

Într-un comunicat, Warner Bros. a precizat că filmul a obținut încasări de 459 milioane de dolari în cinematografele din țară și alte 572,1 milioane de dolari în străinătate în weekend, pentru un total de 1,0315 miliarde de dolari. Cifra a fost confirmată de firma de analiză media Comscore.

“În calitate de șefi de distribuție, nu suntem adesea lăsați fără cuvinte de performanța unui film, dar Barbillion a spulberat chiar și cele mai optimiste previziuni ale noastre”, au declarat Jeff Goldstein, președintele distribuției interne a Warner Bros. Pictures, și Andrew Cripps, președintele distribuției internaționale.

Regizat de scenarista și regizoarea nominalizată la Oscar Greta Gerwig și avându-i în rolurile principale pe Margot Robbie și Ryan Gosling în rolul lui Barbie și Ken, filmul trimite păpușa iconică a Mattel Inc. într-o aventură în lumea reală.

Vânzările de bilete pentru “Barbie” s-au clasat pe locul al doilea în acest an, după “The Super Mario Bros”, care a fost lansat în aprilie și a obținut încasări totale de 1,357 miliarde de dolari la box office.

scroll to top