Închide

Vrei să lucrezi la Windsor? Regina Elisabeta caută grădinar, dar nu are multă dare de mână

Avatar
Regina Gradina

Foto: detv.us

Timp de citire: < 1 minut

Regina Elisabeta a II-a (95 de ani) caută un nou angajat. Monarhul vrea să angajeze un grădinar care să aibă grijă de parcurile din Windsor. Oricine și-a dorit vreodată să lucreze într-un castel are acum ocazia. Dar suma, deși interesantă pentru un român, nu este una fabuloasă pentru costurile capitalei Marii Britanii.

Regina Elisabeta a II-a (95 ani) caută un nou grădinar. Salariul este de 19.500 de lire sterline (circa 23.000 de euro) pe an, conform detv.us. Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Palatului Buckingham, noul angajat de la Castelul Windsor va contribui la „conturarea viitoarelor forme ale grădinilor pe care mii de oameni le admiră” și la păstrarea „istoriei lor unice”.

Terenurile imense oferă cu siguranță suficiente oportunități de dezvoltare:

„Când vă alăturați echipei de grădinărit, contribuiți la asigurarea celor mai înalte standarde pentru terenurile Castelului Windsor și zona înconjurătoare.Un decor spectaculos pentru o clădire istorică trebuie creat prin munca zilnică”, se mai arată în anunţul preluat de Daily Mail.

Windsor Castle Uk
Foto: citywonders.com

Este un post cu normă întreagă, dar „ocazional va fi necesară munca de weekend”, mai transmit angajatorii. Este adevărat că salariul nu este prea generos, dar anunțul face reclamă că oferă muncă într-o „echipă în inima unei instituții de renume mondial” și că jobul în casa regală este „excepțional”.

Căutăm candidați cu o „pasiune pentru horticultură, combinată cu experiență relevantă și cunoștințe bune în îngrijirea plantelor și a gazonului”. În plus, noul angajat trebuie să posede permis de conducere.

scroll to top