Închide

Zeci de alimentări gratis la benzinărie, după un truc descoperit de un client sicilian

Avatar
Benzina Italia

Foto: https://www.gazetaromaneasca.com/

Timp de citire: < 1 minut

Situație inedită în Italia, după ce zeci de şoferi au alimentat cu benzină gratis. S-a întâmplat după ce un bărbat a folosit un truc la benzinărie prin care a putut alimenta fără să plătească. Ulterior, acesta a împărtășit altor șoferi metoda folosită, anunță B1 TV.

Bărbatul a observat că pompa unei benzinării din cartierul San Leone din oraşul Agrigento (Sicilia, Italia), continuă să livreze benzină, chiar dacă depăşise suma pe care el o introdusese deja în aparat.

La unele benzinării din Italia, şoferii pot plăti direct la pompe, acolo unde introduc banii în aparat, iar pompa livrează fix combustibilul plătit și preselectat.

Șoferul a descoperit că pompa livra benzină gratis oricât ar fi achitat anterior, astfel că şi-a informat toţi cunoscuţii.

Așa s-a format o coadă uriașă în doar câteva minute. Potrivit publicaţiei Agrigento Notizie, zeci de şoferi s-au pus la coadă la aceeaşi pompă a benzinăriei şi şi-au făcut plinul până când proprietarul a aflat şi a blocat pompa defectă.

După intervenția poliției, şoferii care au alimentat la pompa defectă trebuie să se prezinte la staţia peco pentru a achita contravaloarea combustibilului ori altfel pot avea probleme cu legea

scroll to top