Închide

Bursa Binelui de la BCR a strâns 100.000 de euro din 6000 de donații

Avatar

Foto: bankingnews.ro

Timp de citire: < 1 minut

BursaBinelui.ro, platforma de fundraising inițiată de Banca Comercială Română în parteneriat cu Euplătesc.ro, și-a întrecut propriul record și a strâns de la începutul anului și până în prezent 6.000 de donații. Suma totală a acestora este de peste 100.000 de euro.

Doar în luna martie, platforma a strâns 2.020 de donații ce însumează peste 200.000 de lei, de 4 ori mai mult decât în luna ianuarie. Donațiile au sprijinit 26 de ONG-uri, precum și 5 proiecte care au dezvoltat soluții pentru lupta împotriva pandemiei de COVID-19: Fondul de Urgență pentru Spitale, Oameni pentru Pitești COVID-19, Protejăm MEDICII și asistentele medicale de COVID-19, Reclădim Speranța-COVID-19, Ajută-i pe cei 550 să treacă cu bine și peste carantină.

,,Suntem mândri că am reușit să strângem atât de multe donații într-un timp așa de scurt și ne bucurăm că putem fi alături de ONG-urile care au fost atât de încercate în această perioadă de impas economic. Dar nu trebuie să ne oprim aici. Ne continuăm misiunea, mobilizăm în continuare resurse și investim în cei care ajută comunitatea, pentru că doar așa putem să contribuim la un viitor mai bun pentru România”, spune Nicoleta Deliu, Head of Communication & CSR BCR.

Donațiile continuă pe platforma www.bursabinelui.ro, unde cei care vor să susțină o cauză sunt invitați să doneze sau să se înscrie cu un proiect.
BursaBinelui.ro, proiect inițiat de BCR, este singura platformă online din România, deschisă tuturor ONG-urilor, unde donațiile nu sunt comisionate. Anul trecut, platforma a sărbătorit 7 ani de existență și a înregistrat peste 55.000 de donații în valoare de aproape 3 milioane de lei. În prezent, 700 de ONG-uri sunt înscrise pe platformă.

scroll to top