Închide

Aplicația X, fosta Twitter, lansează apelurile audio și video pentru utilizatorii de Android

Avatar
a white card with a black x on it

Fotografie de Kelly Sikkema pe Unsplash

Timp de citire: < 1 minut

Rețeaua de socializare X, cunoscută anterior drept Twitter, a lansat o nouă funcție pentru utilizatorii sistemului de operare Android: apelurile audio și video. Funcția era disponibilă pentru utilizatorii iOS încă din octombrie 2023, anunță Engadget.com.

Utilizatorii X pot să primească apeluri audio și video gratuit, însă nu le pot iniția decât dacă au abonament premium, disponibil pentru 8 dolari pe lună sau 84 de dolari anual.

Șefa de la X, Linda Yaccarino, anunța în august 2023 pentru prima dată funcția de apeluri video, ca parte a planului ei și al proprietarului platformei, Elon Musk, de a crea o aplicație ”cu de toate”.

Desigur, beneficiile care vin împreună cu mărețul lor plan, inclusiv efectuarea de apeluri audio și video, sunt disponibile în principal numai pentru abonații premium.

Dacă vă sunt de ajuns alte aplicații care oferă funcția de apeluri audio și video în mod gratuit, precum WhatsApp, Zoom, Teams și multe altele, puteți să vă dezactivați cu ușurință apelurile pe X: accesați meniul de setări de confidențialitate și siguranță, apoi ”mesaje directe”. Acolo, există o opțiune ”Activați apelurile audio și video” și asigurați-vă că opțiunea este dezactivată.

Pe de altă parte, utilizatorii pot să controleze lista cu persoane care îi pot apela pe X. Astfel, se pot seta limitări ale persoanele din agenda telefonului, ale utilizatorilor verificați sau ale conturilor urmărite. Restricțiile pot fi utile pentru a evita apelurile nedorite, în condițiile în care persoana de la celălalt capăt al liniei nu are nevoie de numărul de telefon pentru a iniția apelurile pe X.

scroll to top