Închide

ASUS anunţă scorurile în clasamentul DXOMARK Mobile pentru ZenFone 7 Pro

Avatar
646x404 (1)

Foto: Adevărul.ro

ASUS anunţă că ZenFone 7 Pro a obţinut un scor general de 115 şi un scor general selfie de 101 în clasamentul DXOMARK Mobile.

Scorul DXOMARK Mobile Camera pentru ZenFone 7 Pro include sub-scoruri de 122 în categoria Foto şi 100 în categoria Video. Performanţa sa deosebită pe post de cameră frontală i-a permis lui ZenFone 7 Pro să obţină un scor DXOMARK Selfie de 104 pentru fotografii selfie şi o clasare pe primul loc în testele de selfie video, cu un scor de 96, anunță Adevărul.

În recenzia DXOMARK, ZenFone 7 Pro a fost lăudat pentru expunerea precisă şi nivelul înalt de detalii. Pentru fotografiile capturate cu camera principală, DXOMARK a notat că ZenFone 7 Pro “… a obţinut un scor perfect în testul de autofocus, focalizând rapid şi precis în orice condiţii de iluminare”. Pentru fotografiile selfie realizate cu camera în poziţie frontală, recenzia a precizat că “senzorul de imagine mare al camerei ajută la capturarea de detalii şi texturi excelente, pentru o cameră frontală. Zgomotul de imagine este ţinut foarte bine sub control pe fizionomia subiectului şi este vizibil doar în elementele de fundal ale unei scene”. ZenFone 7 Pro a obţinut, de asemenea, rezultate bune şi în categoria Video, în special în secţiunea selfie video. DXOMARK a remarcat că video-urile selfie realizate cu ZenFone 7 Pro au demonstrat “… randare excelentă a texturilor şi a detaliilor şi o expunere bună până la niveluri de iluminare foarte scăzute …”.

Seria ZenFone 7 a fost construită cu sistemul unic de camere triple Flip Camera. Acest modul include o cameră cu obiectiv larg de 64 MP Sony IMX686, o cameră ultra-larg de 12 MP Sony IMX363 şi o cameră tele-foto cu un zoom optic de până la 3X. ZenFone 7 oferă, de asemenea, o funcţie de top la nivelul industriei, de înregistrare video 8K la 30 FPS cu capabilităţi EIS, pentru rezoluţii ultra-înalte şi performanţe stabile în înregistrarea video. Flip Camera include multe funcţii unice, inclusiv modul Free-angle, care le permite utilizatorilor să creeze cu uşurinţă imagini capturate din unghiuri speciale, Auto Panorama pentru imagini panoramice motorizate care evită imaginile blurate şi Motion Tracking video.

scroll to top