Închide

Bitcoin atinge cel mai scăzut nivel din ultima lună

Avatar
bitcoin, cryptocurrency, virtual

Fotografie de QuinceCreative pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Bitcoin a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultima lună, deoarece criptomoneda a continuat să fie afectată de aversiunea la risc a investitorilor, pe fondul semnelor unui nou interes redus pentru monede, potrivit Bloomberg.

Cea mai mare criptomonedă a scăzut luni cu 4,2%, la 38.580 USD. Al doilea ca mărime Ether a scăzut cu 4,7%, scăzând până la 2.902 USD. Valoarea pieței globale de cripto a scăzut cu aproximativ 4% în ultimele 24 de ore la 1,9 trilioane de dolari, conform prețurilor de la CoinGecko.

Diagramele tehnice sugerează că, în ciuda scăderii recente a Bitcoin, acesta „nu este aproape de o supravânzare”, iar suportul pe termen scurt la 35.000 de dolari probabil că nu se va menține, a spus John Roque, analist tehnic la 22V Research, într-o notă duminică.

„Continuăm să credem că va ajunge la nivelul de 30.000 de dolari”, a spus el.

Bitcoin s-a luptat împreună cu activele de risc în ultimele luni. Este tranzacționat în mare parte într-un interval de la 35.000 USD la 45.000 USD în acest an, deoarece Rezerva Federală a început să majoreze ratele dobânzilor pe fondul unei inflații încăpățânat de ridicate. Analiza furnizorului de date Glassnode sugerează că interesul pentru Bitcoin a rămas redus, cu o creștere redusă a bazei de utilizatori a monedei și fluxuri minime de cerere nouă.

scroll to top