Închide

Bittnet Systems – prima societate care trece de pe AeRO pe Piața Reglementată

Avatar
Bursa de Valori Bucuresti BVB
Timp de citire: < 1 minut

Bursa de Valori București (BVB) informează că în ședinta de luni, 25 mai, Consiliul de Administrație al operatorului de piață a aprobat listarea acțiunilor Bittnet Systems (BNET) pe Piața Reglementată, Categoria Standard Actiuni. Astfel, Bittnet Systems este prima societate care trece pe Piața Reglementată de pe piata AeRO, de la lansarea AeRO, in februarie 2015, in cadrul Sistemului Multilateral de Tranzactionare, scrie un comunicat de presă al BVB.

Acțiunile Bittnet Systems vor fi retrase de la tranzacționare pe SMT în data de 29 mai, pentru ca în zilele de 29 mai și 2 iunie să fie realizată decontarea ultimelor tranzacții cu acțiunile societatii pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare. Prospectul pentru Admiterea la Tranzacționare a acțiunilor Bittnet Systems pe Piața Reglementată a fost aprobat, miercuri, 20 mai, de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Acțiunile Bittnet Systems vor intra la tranzacționare pe Piața Reglementată în data de 3 iunie.

Fondată în 2007, Bittnet Systems este un integrator local de soluţii IT&C şi este furnizor de servicii de training în domeniul IT.

scroll to top