Închide

Blackstone ar putea prelua compania de îngrijire a pielii L’Occitane International

Avatar
a table topped with a book and a white vase

Fotografie de Sanju Pandita pe Unsplash

Timp de citire: < 1 minut

Uriaşul fond de investiţii Blackstone ia în considerare lansarea unei oferte de preluare a companiei de îngrijire a pielii L’Occitane International, a relatat luni Bloomberg, citând persoane familiare cu problema.

Blackstone a luat în considerare efectuarea de due diligence preliminare, deoarece evaluează o potenţială ofertă, luând în considerare şi posibilitatea de a face echipă cu preşedintele miliardar al L’Occitane, Reinold Geiger, pentru o achiziţie.

Blackstone a refuzat să comenteze, în timp ce L’Occitane nu a răspuns imediat la cererea de comentarii a Reuters.

Acţionarul principal al companiei specializate în îngrijirea pielii, listată la Hong Kong, a decis să nu încheie un acord de privatizare a companiei, în septembrie anul trecut.

Oferta de cumpărare a fost din partea holdingului de investiţii al lui Geiger, L’Occitane Groupe SA, într-un moment în care Hong Kong a apărut ca un epicentru al tranzacţiilor de cumpărare şi o serie de firme din Occident căutau să sporească expunerea pe piaţa chineză aflată în creştere rapidă.

L’Occitane ar putea atrage interesul şi din partea altor pretendenţi, potrivit surselor citate în articol, adăugând că discuţiile sunt într-un stadiu incipient şi nu există nicio certitudine că vor duce la o propunere.

scroll to top