Închide

Bugatti Veyron-ul lui Cristiano Ronaldo, făcut praf de un zid în Mallorca

Avatar
Ronaldo Bugatti

Foto: K K via kleinezeitung.at

Timp de citire: < 1 minut

Bugatti-ul lui Cristiano Ronaldo s-a izbit de peretele unei case pe Insula Mallorca. Doar mașina fotbalistului a fost implicată în accidentul de pe insula spaniolă din Baleare. Asta pentru că îndrăgitul fotbalist nu a condus mașina sport, ci se spune că ar fi fost izbită de perete de către un angajat, conform Kleine Zeitung.

O valoroasă mașină sport Bugatti aparținând starului fotbalului portughez Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost avariată semnificativ într-un accident din Mallorca, a confirmat luni poliția. Fotbalistul nu era în mașină, dar bolidul, despre care se spune că a costat peste două milioane de euro, a fost serios avariat. Ronaldo se află în prezent în vacanță cu familia pe insula mediteraneană.

Potrivit presei, accidentul a fost provocat de un angajat al sportivului. Șoferul se afla luni dimineață pe un drum de țară puțin circulat din municipiul Bunyola din interiorul insulei când a părăsit drumul din motive necunoscute și s-a izbit de peretele unei case, scrie „Mallorca Zeitung”. Șoferul se pare că a ieșit din mașină nevătămat.

Ziarul „Diario de Mallorca” a publicat fotografia unui Bugatti Veyron cu “leziuni” semnificative, scriind că este vorba despre mașina lui starului fotbalistic.

Buggati Accident Ronaldo

scroll to top