Închide

Cât de important este un rucsac antifurt pentru călătorii de afaceri sau turistice?

Avatar
Rucsac Antifurt Calatorii 1
Timp de citire: 2 minute

Un cadou perfect este acela care îmbină funcționalitatea cu esteticul. Ce poate fi mai util decât un rucsac din material impermeabil, cu buzunare interioare și huse de protecție pentru gadgeturi, în care să ții în siguranță bunurile esențiale pentru o călătorie?

Dacă se apropie ziua șefului tău, aniversarea unuia dintre părinți sau a colegului de bancă, atunci un rucsac de protecție pentru laptop îl va surprinde cu siguranță pe sărbătorit.

Dacă ai pornit mereu la drum cu grija că hoții vor tăia rucsacul și vor sustrage bunurile, rucsacul antifurt te scapă de acest stres. Rucsacurile antifurt sunt fabricate din straturi multiple de material rezistent. Stratul principal îngreunează acțiunea de rupere sau tăiere, chiar și atunci când se folosește un cutter.

Fermoarele sunt ascunse tocmai pentru a descuraja tentativele de furt. Cele mai performante modele de rucsacuri antifurt sunt cele prevăzute cu sistem antifurt cu cifru.

Un alt atu care diferențiază ghiozdanele antifurt de cele convenționale este prezența buzunarelor ascunse. Compartimentele care nu sunt expuse la vedere nu reprezintă o ispită pentru hoți, așa că, actele și portofelul cu bani vor fi în deplină siguranță.

Te-a prins ploaia în timp ce mergeai spre birou? Nu îți face probleme că laptopul sau tableta sunt compromise! Ghiozdanul antifurt are grijă de toate. Închide fermoarul și continuă-ți plimbarea liniștit.

Materialul este impermeabil, fapt care te asigură că apa nu va pătrunde în interior. Totuși, evită să îl ții în ploaie cu orele sau să îl scufunzi în piscină.

Ce poate fi mai neplăcut când ai în față un drum lung, iar bateria de la laptop sau telefon te lasă când ți-e lumea mai dragă? Cum e să lucrezi de la cafeneaua ta preferată și să nu ai nici o priză disponibilă? Dacă ai experimentat cel puțin una dintre aceste situații, atunci cu siguranță îți va surâde ideea unui rucsac de laptop dotat cu port USB.

Rucsacurile antifurt sunt destinate unei varietăți de obiecte, nu doar pentru a transporta laptopul.

Design-ul standard este flexibil și încăpător. Rucsacul poate fi deschis la 30 și 180 de grade, în funcție de numărul sau volumul de lucruri necesare din interior.

Rucsacul antifurt are avantajul de echilibrare a greutății pe ambii umeri și te ajută să eviți durerile de spate, chiar dacă porți rucsacul ore la rând. Bretelele sunt căptușite, moi și ajustabile. Mai mult, rucsacul se sprijină pe spate, ceea ce reduce greutatea resimțită cu 30% mai mult față de rucsacurile convenționale.

Rucsacul este prevăzut cu un strat de spumă între husa laptopului și buzunarul principal. Stratul de spumă protejează dispozitivele să nu se ciocnească între ele și ajută, de asemenea la evitarea impactului în caz de căzături.

Cunoști senzația aceea de umiditate a spatelui, în momentul în care dai jos rucsacul de pe umeri? Află că partea din spate a ghiozdanului este confecționată dintr-un material multistrat, care permite ventilația aerului.

Toate acestea, plus multe alte avantaje recomandă rucsacul antifurt drept cadoul ideal pentru femei și bărbați, adulți și adolescenți, deopotrivă.

scroll to top