Închide

Celebrele mărci de jeans Wrangler și Lee părăsesc Belgia pentru Elveția

Avatar
Lee Ss19 Campaign 01

sursa: https://www.wonderlandmagazine.com/

Timp de citire: < 1 minut

Kontoor Brands, proprietarul mărcilor de blugi Wrangler și Lee, vrea să-și mute sediul central european din Belgia în Elveția în această vară. Această mutare ar putea costa mai mult de o sută de locuri de muncă belgiene.

Gigantul de blugi vrea să-și mute sediul central din EMEA (responsabil pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa) în Elveția în această vară, relatează mai multe mass-media belgiene. Conducerea sa a anunțat planurile de a angaja marțea trecută, potrivit RetailDetail.eu.

Cu toate acestea, o serie de servicii de asistență (ne gândim la contabilitate, finanțe și IT) ar rămâne în Anvers. Totuși, sunt în joc 113 locuri de muncă belgiene în Anvers și Sint-Niklaas, deși compania dorește să ofere angajaților săi „posibilități de relocare” oriunde este posibil.

Kontoor Brands a fost înființată în 2019, când VF Corporation (compania care deține case celebre precum Eastpak, Kipling, The North Face en Timberland) și-a despărțit mărcile de blugi Lee și Wrangler pentru a forma o sucursală separată care se tranzacționează la Bursa de Valori din New York.

scroll to top