Închide

Delhaize, părintele Mega Image, deschide primul restaurant Foodmaker

Avatar
Delhaize Foodmaker

Foto: Delhaize

Timp de citire: < 1 minut

Două lanțuri alimentare belgiene, lanțul de restaurante sănătoase Foodmaker și lanțul de supermarketuri Delhaize, și-au deschis primul restaurant comun la Bruxelles, primul dintr-o serie de zece deschideri planificate în următorii doi ani.

Primul restaurant Foodmaker din Delhaize este situat lângă gara Bruxelles-Nord și este primul pas concret în colaborarea structurală pe care au anunțat-o cele două lanțuri în iunie, întrucât lanțul de supermarketuri a devenit titularul drepturilor de franciză exclusivă al Foodmaker, responsabil de gestionarea și extinderea rețelei sale de restaurante.

Foodmaker va continua să-și facă propriile meniuri și să proiecteze aspectul distinct al restaurantelor sale. Interioarele vor fi reproiectate pentru a deveni o junglă urbană, combinând elemente din lemn, ferestre mari și plante exotice.

Ambii parteneri au planificat să deschidă cel puțin zece restaurante împreună în următorii doi ani și vor încerca, de asemenea, să se aventureze pe piața de birouri și livrări. CEO-ul Lieven Vanlommel crede că există loc pentru circa 60 de locații pe termen lung, anunță Retail Detail.

scroll to top