Închide

Este oficial: gigantul materialelor de construcții Saint Gobain preia Duraziv și Duraziv Color

Avatar
Duraziv Finisaje

Foto: Duraziv Finisaje

Timp de citire: < 1 minut

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Saint Gobain Construction Products Romania preia societățile Duraziv și Duraziv Color.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal, anunță retail.ro.

Saint Gobain Construction Products deține un portofoliu diversificat de materiale și servicii pentru anvelopare exterioară (acoperișuri, tencuieli pentru fațade, sisteme de izolație la exterior, geamuri izolante etc.) și pentru placări la interior (izolații, gips-carton, plafoane etc.).

Grupul Saint Gobain are în România 12 situri industriale localizate în Călărași, Brăneşti, Ploieşti, Satu-Mare, Turda, Suceava și Vălenii de Munte, toate acestea fabricând materiale de construcții.

Duraziv este o societate înființată în 2003, care are ca obiect principal de activitate fabricarea altor articole din beton, ciment şi ipsos.

Duraziv Color are ca obiect principal de activitate fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice şi masticurilor.

scroll to top