Închide

Friesland Campina anunță deschiderea magazinului online Napolact

Avatar
Timp de citire: < 1 minut

Napolact lansează propriul magazin online prin intermediul căruia se pot face şi donaţii, pe care compania le dublează, anunță Friesland Campina printr-un comunicat de presă. Momentan doar clujenii își pot comanda produsele preferate Napolact online, accesând platforma https://e-shop.napolact.ro.

Cumpărăturile făcute în mediul virtual au devenit fireşti și, astfel, FrieslandCampina România a dorit să ofere și clienților Napolact oportunitatea de a comanda online produsele lor favorite direct din magazinul din Cluj-Napoca. Comenzile nu au limită de valoare și transportul este gratuit pentru o comandă de peste 100 lei.

“La Napolact, ne propunem să facem mereu lucrurile așa cum se cuvine. Trăim vremuri excepționale în care multe dintre comportamentele noastre suferă schimbări. Cumpărăturile online au devenit o normalitate, iar un brand românesc care își propune să ajungă pe mesele tuturor românilor trebuie să fie acolo unde sunt clienții lui. Ne bucuram astfel că putem lansa această platforma online care să permită iubitorilor de Napolact din Cluj să comande online produsele lor preferate de lactate. Este primul pas pe care Napolact îl face către online shopping și, pas cu pas, planificăm oportunitatea de a extinde serviciul la nivel național.” Răzvan Orbulescu (Marketing Director, FrieslandCampina România)

În plus, pentru a veni în ajutorul persoanelor defavorizate, pe platforma de online shopping clujenii pot achiziționa și dona produse pentru Banca pentru Alimente Cluj. Mai mult decât atât, oricine, de oriunde din ţară, poate intra pe platformă și cumpăra produse pentru a fi donate către Banca pentru Alimente Cluj.

Pentru fiecare coş de cumpărături sau de donații ale unui client, FrieslandCampina România va dona o cantitate identică, dublând echivalentul conţinutului, până pe 21 iunie 2020. Produsele lactate astfel colectate vor fi donate către Banca pentru Alimente Cluj.

scroll to top