Închide

Google Meet vrea o felie mai mare din piața serviciilor de comunicare video

Avatar
Timp de citire: < 1 minut

Pe fondul pandemiei, serviciile de comunicare, în special cele video, care au capacitatea de a primi un număr mare de utilizatori, au înregistrat o creştere fantastică. Printre acestea, a crescut spectaculos şi Meet, relativ noul serviciu de comunicare video al celor de la Google, scrie News.ro.

Conform cifrelor oficiale din Play Store, Google Meet a fost până acum descărcat de peste 50 de milioane de ori. La începutul lunii martie, Meet număra 5 milioane de download-uri. Numărul de download-uri nu este acelaşi lucru cu numărul de utilizatori, ceea ce înseamnă că Meet nu are şi 50 de milioane de utilizatori.

Google nu a făcut cunoscut numărul de utilizatori care folosesc Meet, fiind încă un serviciu nou pe piaţă. În urmă cu o lună, cei de la Google spuneau, însă, că Meet adaugă 2 milioane de utilizatori noi în medie pe zi. În varianta sa gratuită, Meet poate realiza conferinţe cu până la 100 de participanţi. Deocamdată nu există o limită de timp pentru această versiune, însă după 30 septembrie apelurile video gratuite nu vor putea depăşi 60 de minute, ceea ce oricum este mai mult decât suficient pentru majoritatea utilizatorilor obişnuiţi.

scroll to top