Închide

H&M adaugă Arket la gama second-hand

Avatar
H&M icon in 3D. My 3D work may be seen in the section titled "3D Render."

Fotografie de Rubaitul Azad pe Unsplash

Timp de citire: < 1 minut

Grupul suedez H&M lansează inițiative la mâna a doua pentru tot mai multe dintre mărcile sale subsidiare: acum Arket se alătură Arket Archive, potrivit RetailDetail.eu.

Cu Arket Archive, H&M mai are acum o platformă second-hand unde clienții își pot oferi hainele, pantofii, accesoriile și îmbrăcămintea pentru copii de la brand, în schimbul banilor sau a unui voucher pentru următoarea lor achiziție online. De joia trecută, platforma este disponibilă în Suedia și Regatul Unit.

Arket speră că Arhiva sa ajută „la integrarea revânzării ca o parte naturală a experienței clienților noștri”, a declarat Ville Klemming, șeful departamentului de creștere și durabilitate la ARKET, într-un comunicat de presă. Pentru unii clienți de astăzi, cumpărarea la mâna a doua este deja la fel de naturală ca și cumpărarea de noi, crede Klemming, iar compania dorește să încurajeze acest mod circular de gândire.

Proprietarul Arket H&M explorează, de asemenea, diferite modele second-hand la nivel de grup, atât online, cât și în magazin, și le implementează cu nerăbdare. Cercetarea gigantului suedez al fast-fashion-ului arată că valoarea pieței second-hand ar trebui să se dubleze la 350 miliarde de dolari până în 2027. Creșterea explozivă așteptată este condusă de generația Z: s-au născut într-o criză climatică și trăiesc într-o perioadă. de inflație în creștere, așa că moda la mâna a doua ucide două păsări dintr-o singură piatră.

scroll to top