Închide

Ikea lansează „Serviciu de amenajare interioară” în Belgia

Avatar
Ikeas Nya Butiker

Sursa foto: IKEA.se.

Timp de citire: < 1 minut

Ikea oferă serviciu personalizat de design interior în Belgia. Pretul depinde de pachetul ales, incepand de la 29 euro pentru o sedinta de o ora.

Noul „Serviciu de amenajare interioară”, pe care Ikea l-a lansat anterior și în alte țări, dorește să-i determine pe consumatorii belgieni să opteze, de asemenea, pentru sfaturi personale, personalizate pentru design interior. Cererea pentru un serviciu care să ajute la alegerea unui design pentru o casă sau un spațiu de afaceri a fost în creștere de la blocarea pandemiei.

Clienții (și companiile) pot rezerva sesiuni individuale cu un expert în design interior. Există trei pachete pentru consumatorii obișnuiți, variind de la 29 la 174 euro, în funcție de serviciile suplimentare incluse, dar toate includ o conversație de o oră cu un expert. Pachetele mai scumpe pot include, de asemenea, desene 3D, moodboards, sfaturi și idei și o listă de cumpărături. Compania poate programa o consultație gratuită, ulterior serviciul costă 29 euro pe oră, potrivit RetailDetail.eu.

„Experiența noastră de lungă durată în designul interior, pe care acum o putem personaliza și mai mult pentru clienți, permite Ikea să contribuie și mai mult la crearea unui mediu confortabil și familiar, în care clienții noștri se pot relaxa”, explică purtătorul de cuvânt Carolien De Smit. “O casă în care te simți bine, o casă în care te poți relaxa, să lucrezi și să fii împreună cu prietenii și familia: asta a devenit și mai important în această Nouă Normalitate.”

Ikea Belgia
Decor dintr-un magazin Ikea Belgia. Foto: RetailDetail.eu
scroll to top