Închide

LVMH face echipă cu Epic Games pentru a oferi experiențe captivante clienților prin tehnologia 3D

Avatar
Louis Vuitton

Foto: fashionunited.com

Timp de citire: 2 minute

Conglomeratul francez de lux LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton a anunțat un parteneriat strategic cu creatorul Fortnite, Epic Games, pentru a crea noi experiențe captivante pentru clienți utilizând tehnologia 3D, transmite Fashion United.

Într-o declarație, LVMH, compania-mamă a Louis Vuitton și Dior, a declarat că va folosi suita de instrumente Epic Games pentru a oferi experiențe, inclusiv cabine de probă virtuale și prezentări de modă, carusele de produse 360, realitate augmentată și crearea de gemeni digitali. .

LVMH adaugă că utilizarea tehnologiei precum Unreal Engine, instrumentul avansat de creare 3D în timp real și tehnologia de modelare 3D Reality Capture, precum și tehnologia Twinmotion și MetaHuman de la Epic Games, vor permite grupului de modă de lux să „deblocheze oportunități semnificative de creștere”.

Toni Belloni, director general al LVMH, a declarat: „Ne-am angajat întotdeauna inovațiilor cu potențialul de a aduce clienților noștri experiențe noi. Jocurile interactive, care s-au dezvoltat într-un fenomen cultural cu drepturi depline, sunt un exemplu perfect.

„Parteneriatul cu Epic Games va accelera expertiza noastră în instrumentele și ecosistemele 3D, de la crearea de noi colecții la campanii publicitare și la site-urile Maisons-urilor noastre. De asemenea, ne vom implica mai eficient cu generațiile tinere care sunt foarte în largul lor cu aceste coduri și utilizări.”

LVMH apelează la tehnologia 3D pentru a oferi clienților experiențe captivante

Bill Clifford, vicepreședintele Unreal Engine la Epic Games, a adăugat: „Prin acest parteneriat, vom colabora cu designerii LVMH pentru a transforma crearea de produse fizice și digitale folosind suita Epic de instrumente avansate de creație.”

„Suntem încântați să accelerăm adoptarea de către grup a tehnologiei Unreal Engine, Reality Capture, Twinmotion și MetaHuman și să ajutăm brandurile globale ale LVMH să se implice cu clienții prin experiențe digitale captivante.”

Mai multe case LVMH au adoptat deja cu succes soluții de la Epic, inclusiv Bulgari, care a dezvăluit o experiență captivantă metavers inspirată de Roma antică numită „Roma virtuală” la Viva Technology în 2022. Proiectul a fost dezvoltat folosind Unreal Engine 5 de la Epic.

În timp ce la Viva Technology din acest an, care va avea loc la Paris până pe 17 iunie, Louis Vuitton prezintă „Digital Show Experience” la Pavilionul LVMH, proiectat folosind Epic’s Unreal Engine 5, tehnologia MetaHuman și Reality Capture. Această experiență interactivă și captivantă de șase minute le permite vizitatorilor să retrăiască spectacolul pentru bărbați din toamna/iarna 2023, care a avut loc la Louvre Cour Carrée în ianuarie. Vizitatorii pot descoperi o selecție de look-uri și creații din colecția de bărbați Louis Vuitton în timpul unei călătorii digitale prin cele șapte camere din decorul spectacolului.

scroll to top