Închide

Mango a lansat o colecție-capsulă în colaborare cu Victoria Beckham

Avatar
Victoria Beckham Mango

Victoria Beckham x Mango, foto: Mango

Timp de citire: < 1 minut

Retailerul spaniol de modă Mango a dezvăluit colecția capsulă primăvară/vară 2024, concepută în colaborare cu creatoarea de modă britanică Victoria Beckham.

Colecția capsulă Victoria Beckham x Mango lansată pe 23 aprilie cuprinde articole prêt-à-porter, inclusiv confecții, rochii-furou și tricotaje alături de genți, bijuterii și încălțăminte, notează Fashion United.

Vb Mango
Colecția Victoria Beckham x Mango Credite: Mango

Inspirată de filmul La Piscine din 1969, cu Jane Birkin în rolul principal, colecția se inspiră din stilul anilor ’70 și oferă piese de garderobă „versatile, de la zi la noapte”, cu piese confecționate din țesături naturale, cum ar fi inul, bumbacul și mătasea, într-o paletă curată și neutră de alb, negru, ecru, unt, cu atingeri de albastru, piersică sau roz-mov.

Printre cele mai importante produse se numără un sacou crem fără revere și pantaloni plisați asortați, o rochie lungă cu guler înalt, tricotată și drapată, rochii lungi, o cămașă în dungi cu detalii decupate, un trench din bumbac și o rochie-statement lungă, croșetată, cu spatele deschis.

Victoria Beckham x Mango collection
Colecția Victoria Beckham x Mango Credite: Mango

Beckham a creat, de asemenea, sandale cu barete din piele, mai multe curele, un colier masiv, o geantă supradimensionată din rattan și o geantă mică din satin.

Prețurile variază între 50 și 300 de lire sterline.

Colaborarea cu Beckham coincide cu cea de-a 40-a aniversare a Mango din acest an și este cea mai recentă dintr-o serie de colecții cu alte mărci, artiști și talente, cum ar fi marca americană Simon Miller și compania italiană de croitorie Boglioli.

scroll to top