Închide

Mango își consolidează inovația digitală și se alătură platformei Roblox

Avatar
Mango Store

Foto: https://www.theindustry.fashion/

Timp de citire: 2 minute

Mango își consolidează angajamentul față de inovația digitală prin intrarea în Roblox, o platformă imersivă cu peste 70 de milioane de utilizatori activi zilnic.

Compania a inaugurat magazinul său virtual inaugural în cadrul Outfit Shopping Mall pe Roblox, unde utilizatorii pot achiziționa articole de îmbrăcăminte și produse digitale Mango Teen pentru avatarurile lor. Făcând echipă cu partenerul digital BrandNewVerse, Mango devine un colaborator cheie al Outfit Shopping Mall, un centru comercial realist amplasat pe o insulă mediteraneană din cadrul Roblox.

Mișcarea reflectă dorința Mango de a oferi experiențe, produse și servicii diferențiate pe tărâmuri fizice, digitale și virtuale, notează Fashion United.

Magazinul Mango vinde și expune produse virtuale, dar servește și ca spațiu interactiv pentru utilizatorii Roblox, având o estetică mediteraneană adaptată la conceptul de design New Med al Mango. Utilizatorii pot proba virtual colecțiile Mango disponibile în magazinele fizice, pot cumpăra articole prin intermediul Roblox Marketplace și pot accesa modele exclusive din metavers în timpul unor evenimente speciale.

Mango a declarat că intrarea sa în Roblox înseamnă o piatră de hotar, permițând brandului să își aducă pasiunea pentru modă pe platformă și să își extindă ecosistemul de canale pentru a răspunde nevoilor clienților în diverse formate. Outfit Shopping Mall, ca hub virtual pe Roblox, oferă utilizatorilor posibilitatea de a explora magazinele, de a proba și achiziționa produse digitale și de a surprinde experiențe de shopping memorabile în momente de “selfie-spot”.

Aventura Mango pe Roblox se aliniază la tendința în creștere de autoexprimare digitală și răspunde cerințelor consumatorilor ca mărcile de modă să ofere articole disponibile atât în lumea digitală, cât și în cea fizică. Ca parte a modelului său de inovare, Mango își propune să creeze un ecosistem sincronizat care să conecteze fără probleme ofertele sale în spațiile fizice și online.

În ultimii ani, brandul și-a transformat magazinele fizice în magazine conectate și s-a aventurat în platforme precum metaversul pentru a rămâne în fruntea experiențelor inovatoare de vânzare cu amănuntul.

scroll to top