Închide

Meta anunţă primul abonament lunar pentru căştile de VR ale companiei

Avatar
meta, logo, 3d render

Fotografie de FlyingSaga pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Mergând pe modelul pe care Sony şi Microsoft vând abonamente pentru consolele de jocuri, Meta anunţă primul abonament lunar pentru căştile de VR ale companiei, abonament ce le va aduce utilizatorilor conţinut nou în fiecare lună.

Meta Quest+ este primul abonament lunar pe care compania americană îl va vinde posesorilor căştilor sale de realitate virtuală.

Acesta va costa 8 dolari pe lună sau 60 de dolari pe an şi va putea fi contractat de cei care deţin căştile Quest Pro, Quest 2 şi, când va intra pe piaţă, Quest 3.

Meta derulează şi o campanie promoţională pentru promovarea serviciului. Cei care se vor abona de la început vor plăti doar un dolar pentru prima lună de abonament, transmite News.ro.

Abonaţii vor primi acces la două jocuri în fiecare lună, titlurile din prima lună fiind Pistol Whip şi Pixel Ripped 1995. Vor urma Walkabout Mini Golf şi Mothergunship: Forge în luna august.

Abonamentele au devenit deja una dintre strategiile de creştere a veniturilor pentru Meta. Compania americană vinde deja abonamentul Meta Verified pentru Facebook şi Instagram şi nu este exclus să lanseze şi alte abonamente, inclusiv pentru WhatsApp.

scroll to top