Închide

Mult-așteptatul lungmetraj despre Scuderia Ferrari este aici! Adam Driver face un rol uriaș

Avatar
Enzo Ferrari E Adam Driver

Foto: https://style.corriere.it/

Timp de citire: 2 minute

Actorul american Adam Driver abordează din nou accentul italian în pelicula biografică ”Ferrari”, în care îl interpretează pe fabricantul de automobile Enzo Ferrari; pelicula a avut luni seară premiera la Londra, informează Reuters.

”Ferrari”, în regia veteranului Michael Mann, are acţiunea plasat în oraşul italian Modena, în 1957, şi aduce în prim-plan o perioadă-cheie din viaţa fostului pilot de curse Enzo Ferrari, care încearcă să depăşească durerea în urma morţii fiului său, depune eforturi pentru a-şi menţine compania pe linia de plutire şi încearcă să domine pistele de curse.

Adam Driver, care l-a interpretat recent pe Maurizio Gucci, moştenitorul celebrului imperiu italian de modă în filmul ”House of Gucci”, joacă rolul principal, iar actriţa spaniolă Penelope Cruz o portretizează pe soţia lui Enzo Ferrari, Laura.

”În mod evident a existat o presiune suplimentară pentru că filmam în Modena, iar iconografia Ferrari este foarte evidentă aici, iar oamenii îţi amintesc zilnic cât de mult înseamnă Ferrari în special pentru acea zonă din Italia, ca să nu vorbesc despre toată Italia”,

a declarat Adam Driver pentru Reuters la premiera britanică a filmului.

”Aşadar, presiunea era că… trebuia să iasă bine”,

a mai spus el.

Distribuţia filmului îi mai include pe actriţa americană Shailene Woodley, în rolul Linei Lardi, amanta lui Ferrari şi mama fiului supravieţuitor, Piero, precum şi pe actorul american Patrick Dempsey, care îl joacă pe pilotul de curse italian Piero Taruffi.

Personajul lui Patrick Dempsey ia parte la scene alerte, pline de adrenalină, în care maşini roşii concurează în legendara cursă Mille Miglia, desfăşurată pe întreg teritoriul Italiei.

”În mod normal, iei câţiva actori, înregistrezi dialoguri suplimentare. Am făcut sunetele de maşini cu maşini adevărate”,

a spus regizorul Michael Mann despre munca depusă la sunetul peliculei.

Lungmetrajul “Ferrari”, care a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia, va putea fi urmărit pe marile ecrane de la noi la finalul acestei luni.

scroll to top