Închide

Netflix | Abonamentul de bază din România s-a ieftinit

Avatar
tv, remote, home

Fotografie de Tumisu pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Netflix ieftineşte abonamentul de bază în România şi nu va avea reclame, cum se întâmplă în alte ţări. Noul preţ a intrat deja în vigoare din 13 februarie.

Abonamentul Basic costă 4.99 euro pe lună, faţă de 7.99 de euro cât era până acum.

Pe alte pieţe, pachetul Basic include şi reclame (la noi, nu).

Ce primeşti pentru 25 lei:

  • conectare simultană a unui singur device;
  • rezoluţie HD;
  • fără reclame;
  • descărcare de conţinut offline simultan pe un singur device;
  • nelimitat filme, seriale, show-uri TV şi jocuri.
Celelalte preţuri pentru abonamentele Netflix din România rămân la fel: Standard la 9.99 euro şi Premium, la 11.99 euro pe lună.

Standard îţi permite să urmăreşti producţii Netflix pe două dispozitive în acelaşi timp în Full HD, iar Premium ofer rezoluţie până la 4K şi vizionare pe 4 dispozitive.

„Scopul este unul simplu: să oferim o mare varietate de seriale și filme de calitate, alese cu atenție pentru membrii Netflix. Deci, indiferent de starea de spirit sau de gusturile abonaților, fiecare poate găsi ceva potrivit”, afirmă Netflix într-un comunicat citat de SpotMedia.

Membrii noi care se înscriu vor vedea noul preț al abonamentului de bază imediat.

Clienții existenți vor vedea modificarea de la următoarea factură. Aceștia vor fi notificați prin mail, precum și în cadrul aplicației Netflix cu 30 de zile înainte ca noul preț să li se aplice.

Amintim că recent, după ce a publicat un set de noi reguli pentru împiedicarea împărțirii conturilor, Netflix a șters pagina care conținea informațiile și spune acum că acestea nu au fost încă definitivate. Sunt șanse mari, însă, ca ele să fie extinse în toată lumea.

Netflix testează de anul trecut “partajarea contra cost” a conturilor în aceste trei țări din America Latină, unde un abonat poate plăti în plus pentru accesul unei persoane care nu locuiește la aceeași adresă.
scroll to top